Kado’s

Naast dat we duizenden boeken verkopen, kan je bij ons ook terecht voor kleurrijke kado’s. We zijn er trots op om verschillende merken te verkopen. Merken zoals De wereld van Snor, Stratier, GezinnigRiceSticky LemonStory Tiles, MT masking tape, Mindful factoryHouse of products en Kikkerland

Een groot deel van de cadeauartikelen is te koop in onze webshop. Kan je iets niet vinden in de webshop? Alles wat we in de winkel verkopen, kunnen we bezorgen of naar je opsturen. 

RICE

Kleurrijke koffie of bloemige limonades, dat kan met de bekers van RICE. We hebben een deel van de collectie in onze winkel staan. Bekers, lepels, borden, bakjes en thermoskannen. Wij worden er blij van.

Kaarten

Bij ons kan je verschillende soorten kaarten kopen. Het is zo leuk om een kaartje te ontvangen, dus wie maak jij blij? Onze kaarten staan ook leuk op de babykamer of op de schoorsteen.

We verkopen ook veel verschillende kaarten, van allerlei ontwerpers, zoals GrafiquelienLots of LoBijdehansjeStudio InktvisBekking & Blitz en The card company.

Stratier

Stratier is een grappig merk met verrassende producten: posters met reuzewoordzoekers, zoek de 100 verschillen, beloningskaarten en nog veel meer!

Kom eens langs en laat je vooral verrassen door andere merken die we ook nog verkopen!

Winkelwagen
Scroll naar boven