Kinderboekenweek 2023 – Bij mij thuis

In oktober is het weer zover: de Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema: Bij mij thuis. We maken er een huiselijk feestje van. Een onderwerp waar je veel mee kan en waar wij ook veel mee gaan doen.

De materialen voor de Kinderboekenweek zijn van 19 april tot en met 31 mei te bestellen op CPNB – onderwijs.cpnb.nl.

Op woensdag 4 oktober start de Kinderboekenweek. Nog tijd genoeg om de thematitels te bestellen. Bij ons in de winkel liggen alle (leverbare) thematitels voor je klaar om te bekijken. Als een titel je niet aanspreekt, staan wij klaar om je tips te geven voor andere titels. 

Materialen bestellen doe je hier! Geef aan dat je ze bij ons komt ophalen en wij zorgen dat het ruim op tijd voor je klaarligt. 

Wil je boeken bestellen? Dat kan natuurlijk bij ons! We bieden scholen ook de maximale korting, deze korting krijg je niet in de webshop, maar wel bij ons in de winkel. Je kan de complete set thematitels ook bestellen op de site van Kinderboekengids.nl. We berekenen dan achteraf alsnog de scholenkorting.

Lesbrieven

Kinderboekwinkel De Boekenberg maakt ieder jaar een alternatieve boekenlijst met titels passend bij het thema van de Kinderboekenweek. Meer informatie over deze lijst vind je hier!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.