Kinderboekenweek 2020 – En toen?

In oktober is het weer zover: de Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema: En toen? We duiken met een heleboel mooie boeken de geschiedenis in. Een onderwerp waar je veel mee kan en waar wij ook veel mee gaan doen.

Op woensdag 30 september start de Kinderboekenweek. Nog tijd genoeg om de thematitels te bestellen. Bij ons in de winkel liggen alle thematitels voor je klaar om te bekijken. Als een titel je niet aanspreekt, staan wij klaar om je tips te geven voor andere titels. In onze winkel staat een kratje klaar met de kerntitels (die op dit moment leverbaar zijn), daarbij vind je ook:  Thematitels en bestelformulier Kinderboekenweek 2020.

Materialen bestellen doe je hier! Geef aan dat je ze bij ons komt ophalen en wij zorgen dat het ruim op tijd voor je klaarligt. We brengen het langs als je ook de thematitels bij ons bestelt.

Wil je boeken bestellen? Dat kan hier. We bieden scholen ook de maximale korting, deze korting krijg je niet in de webshop, maar wel bij ons in de winkel. Je kan de complete set thematitels ook bestellen op de site van Kinderboekengids.nl.

Lesbrieven

Kinderboekwinkel De Boekenberg maakt ieder jaar een alternatieve boekenlijst met titels passend bij het thema van de Kinderboekenweek. Meer informatie en de bijbehorende boekenlijst vind je hier. Bestellen doe je hier.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Thematitels groep 1 & 2

Thematitels groep 3 & 4

Thematitels groep 5 & 6

Thematitels groep 7 & 8

×