In oktober is het weer zover: de Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema: Reis je mee? Een onderwerp waar je veel mee kan en waar wij ook veel mee gaan doen.

Op woensdag 2 oktober start de Kinderboekenweek. Nog tijd genoeg om de kerntitels te bestellen. Bij ons in de winkel liggen alle kerntitels voor je klaar om te bekijken. Als een titel je niet aanspreekt, staan wij klaar om je tips te geven voor andere titels.
Kinderboekwinkel De Boekenberg maakt ieder jaar een alternatieve boekenlijst met titels passend bij het thema van de Kinderboekenweek. Je kan deze titels ook vinden bij ons op de website https://meestermokka.nl/kinderboekenweek-2019/ en je kan de bijbehorende lesbrieven ook bij ons bestellen (zolang de voorraad strekt).

Lesbrieven
Onze collega kinderboekwinkel De Boekenberg maakt ieder bij twaalf andere boeken passend bij het thema van de Kinderboekenweek lesbrieven. Deze lesbrieven kan je ook in onze webshop bestellen. Bestel je al deze boeken (die echt aanraders zijn) dan krijg je de lesbrief cadeau.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.