Kado’s

Naast dat we duizenden boeken verkopen, kan je bij ons ook terecht voor kleurrijke kado’s. We zijn er trots op om verschillende merken te verkopen. Merken zoals De wereld van Snor, Stratier, Gezinnig, RiceSticky Lemon, Story Tiles, MT masking tape, Mindful factory, House of products, KikkerlandJurianne Matter en Mechato.

Kaarten
We verkopen ook veel verschillende kaarten, van allerlei ontwerpers, zoals Grafiquelien, Lots of Lo, Bijdehansje, Studio InktvisBekking & Blitz en The card company.

Een groot deel van de cadeauartikelen is te koop in onze webshop. Kan je iets niet vinden in de webshop? Alles wat we in de winkel verkopen, kunnen we bezorgen of naar je opsturen. 

Meester Mokka - Kassa
Meester Mokka - RICE

Rice

Kleurrijke koffie of bloemige limonades, dat kan met de bekers van RICE. We hebben een deel van de collectie in onze winkel staan. Bekers, lepels, borden, bakjes en taartstolpen. Wij worden er blij van.

Meester Mokka - Hijskraan - Kaart

Kaarten

Bij ons kan je verschillende soorten kaarten kopen. Het is zo leuk om een kaartje te ontvangen, dus wie maak jij blij? Onze kaarten staan ook leuk op de babykamer of op de schoorsteen.
We houden van net even anders dan anders, dus je vindt bij ons ook kaarten van onder andere Ingela, Studio Flash, Bijdehansje, Grafiquelien, Bekking & Blitz, Lot’s of Lo en The Card Company.

Stratier

Stratier is een grappig merk met verrassende producten: posters met reuzewoordzoekers, zoek de 100 verschillen, beloningskaarten en nog veel meer!

Kom eens lang en laat je vooral verrassen door andere merken die we ook nog verkopen!