Kado’s

Naast dat we duizenden boeken verkopen, kan je bij ons ook terecht voor kleurrijke kado’s. We zijn er trots op om verschillende merken te verkopen. Het grootste deel is te koop in onze webshop.

Meester Mokka - Kassa
Meester Mokka - RICE

Rice

Kleurrijke koffie of bloemige limonades, dat kan met de bekers van RICE. We hebben een deel van de collectie in onze winkel staan. Bekers, dino’s lepeltjes, bakjes en lampjes. Wij worden er blij van.

Tony's chocolonely

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meester Mokka - Hijskraan - Kaart

Kaarten

Bij ons kan je verschillende soorten kaarten kopen. Het is zo leuk om een kaartje te ontvangen, dus wie maak jij blij? Onze kaarten staan ook leuk op de babykamer of op de schoorsteen.
We hebben kaarten van Fiep Westendorp, Dick Bruna, Charlotte Dematons en van Ingrid en Dieter Schubert. We houden van net even anders dan anders, dus je vindt bij ons ook kaarten van Studio Flash, Hanneke RuthStudio Roos, Eef Lillemor en The Card Company.

Van Verre

Armbanden en ringen van gerecyclede flipflops. Van Verre staat voor duurzaam en fairtrade. Daar staan wij zeker achter!

Stratier

Stratier is een grappig merk met verrassende producten: posters met reuzewoordzoekers, zoek de 100 verschillen, beloningskaarten en nog veel meer!

Kom eens lang en laat je vooral verrassen door andere merken die we ook nog verkopen!