Activiteiten

We houden je hier op de hoogte van geplande activiteiten. Volg ons op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws rondom activiteiten.

14 juli 2023

Nelleke komt weer langs met een van haar voorleeshonden (Flint of Deira)!

Huh?! Een voorleeshond? Stel dat jij (voor)lezen spannend vindt, is voorlezen aan de voorleeshond vaak juist heel leuk. Een hond heeft geen mening, maar luistert wel heel graag!

Je kan tijdens dit bezoek ook een leuk spelletje doen met Flint of Deira. Of luisteren naar een verhaal dat Nelleke voorleest.

Geschikt voor 5 plus. Opgeven is niet nodig.

21 september 2023

Let op: aanmelden verplicht, zie link onderaan.

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse inspiratieavond! Dé voorbereiding op de Kinderboekenweek. Een heerlijke avond om je te laten inspireren en onder te dompelen in kinderboeken.

Speciale gast deze avond is Kevin Hassing. Kevin is (stem)acteur en vooral schrijver van de fantastische en prijswinnende serie Mus en kapitein Kwaadbaard – vertelt aan leerkrachten en pabostudenten graag alles over zijn boeken en zijn leven als schrijver. Met zijn ervaring als stemacteur heeft hij veel tips die je in kan zetten om het voorlezen in de klas nog interessanter te maken.

Tijdens deze avond zijn er diverse uitgeverijen aanwezig die de thematitels presenteren, maar ook ander leuks waar je als leerkracht of pabo-student blij van wordt.

Nelleke van Binden Coaching zal ook aanwezig zijn met één van haar coachhonden. Zij zal informatie geven hoe een coachhond succesvol ingezet kan worden op school.

Meester Mokka is natuurlijk ook aanwezig met allerlei andere nieuwe titels en ander nieuws uit het boekenvak.

Natuurlijk kan je tijdens deze avond ook boeken kopen of bestellen.

  • Wanneer? Donderdag 21 september
  • Inloop vanaf 19.30 uur met koffie en wat lekkers
  • Start: 20.00 uur
  • Einde avond tussen 21.30 en 22.00 uur
  • Locatie: Bibliotheek Doetinchem, IJsselkade 13
  • Kosten: €7,50

    Aanmelden kan hier!
kevinhassing