Activiteiten

We houden je hier op de hoogte van geplande activiteiten. Volg ons op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws rondom activiteiten.

Vrijdagmiddag voorleesmiddag! Iedere vrijdagmiddag om 15.30 uur hebben we een voorleesmiddag. Schuif gerust aan, iedereen is welkom. Toegang is gratis!

Vrijdag 7 juni tot maandag 10 juni - Met de feestelijke fiepbus op festival Het Achterland

Wij zijn dol op festivals en om die reden staan wij tijdens het pinksterweekend (7 tot en met 10 juni) op festival Het Achterland (voorheen De Parkparade) op de Bleek in Doetinchem. Het ongedwongen festivalsfeertje past helemaal bij Meester Mokka. Voorlezen, knutselen, snuffelen tussen de boeken… zie je het voor je!?

Zaterdag 15 juni - Beestjes in de badkuip

Bettina IJzendoorn en Esther Miskotte presenteren in onze winkel hun nieuwste boek Beestjes in de badkuip. Meer informatie over deze middag volgt snel!

Dinsdag 25 juni - Mindfulnessavond met de Mindfulfactory

De Mindful factory vertelt over hun prachtige product: De Aandachtvangers. Mooie kaarten met simpele, niet-zweverige mindfulnessopdrachten voor thuis en op school. De enthousiaste dames leggen op deze avond uit hoe je De Aandachtvangers kan gebruiken.

Wij laten je meerdere boeken zien die je in kan zetten om over gevoelens te praten met je kind of die over mindfulness gaan.

Natuurlijk is er taart en koffie en kan je in alle rust snuffelen in de winkel.

Meld je hier aan!

 

Zaterdag 6 en zondag 7 juli - Opentuinenweekend in Zelhem

Tijdens het Opentuinenweekend (van Groei & Bloei) 6 en 7 juli verkopen wij natuurboeken en ander leuks. De locatie waar wij staan is Doetinchemseweg 71a in Zelhem, een prachtige tuin waar je je ogen uitkijkt. Kom je ook?

Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag 10.00 – 15.45 uur

Dinsdag 17 september - workshop 'Ik ben 9'

Maureen van Puur-eigen is ‘Ik ben 9’-specialist en geeft een workshop aan ouders, leerkrachten en anderen die met kinderen in die leeftijdscategorie werken. De negenjaarsfase is een onbekende fase, die wel veel impact heeft op kinderen (en ouders). Tijdens deze workshop geeft Maureen handvatten hoe hiermee om te gaan, er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en je kan natuurlijk lekker rond kijken bij Meester Mokka. Meer weten of inschrijven, kijk dan hier!