Activiteiten

We houden je hier op de hoogte van geplande activiteiten. Volg ons op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws rondom activiteiten.

Vrijdagmiddag voorleesmiddag! Iedere vrijdagmiddag om 15.30 uur hebben we een voorleesmiddag. Schuif gerust aan, iedereen is welkom. Toegang is gratis!

Zaterdag 16 februari - Leeshond Limo komt weer langs

Leeshond Limo, inmiddels kunnen we zeggen, een vaste gast bij Meester Mokka, brengt weer een bezoek aan de winkel. Je kunt hem voorlezen, lekker knuffelen en aaien.

Hij komt om 10.30 uur en blijft ongeveer een uurtje.

Zaterdag 23 februari 2019 - schrijver Pieter Koolwijk komt op bezoek

Pieter Koolwijk komt bij ons in de winkel. De schrijver van Vlo en Stiekel en van het onlangs verschenen Prutje. Kom jij een handtekening scoren en luisteren naar zijn verhaal? Hij vertelt heel bevlogen, daar moet je bij zijn!!

P R U T J E
Soms heb je een boek uit en denk je: Dit kan niet mooier!
Maar het kan! Na Lampje zijn wij thuis helemaal onder de indruk van Prutje van Pieter Koolwijk! Een lach, een traan, prachtige zinnen en het verhaal is vooral een mooi gegeven.
Hens is het leven in de fabriek zat. Alles is daar vies en grauw, mensen doen wat ze al jaren doen en hebben geen hoop op een beter leven. Hij vlucht, samen met zijn broertje. Hij kiest voor zijn eigen geluk en probeert iets van zijn leven te maken. En hoe!! Hij gaat van het grauwe Prutje, naar het kleurige Brunnen. En oh oh oh, die Linde Faas heeft er dus ware kunstwerken bij gemaakt.

En hoe geweldig is het dat Pieter Koolwijk op zaterdag 23 februari om 14.00 uur bij ons in de winkel komt!!? Wij kijken er enorm naar uit! Je hebt dus nog genoeg tijd om Prutje van te voren gelezen te hebben. Voorlezen vanaf 8 jaar, zelf lezen vanaf 10 jaar.

Vrijdag 1 maart - Bouw je eigen boomhut

Klei een eiland en bouw een fantastische boomhut (4 – 12 jaar)

Op vrijdag 1 maart komt Annelies van Pakje Plezier bij Meester Mokka een workshop boomhutten bouwen geven. Je opgeven voor deze workshop kan via de website. Geef hierbij ook je leeftijd door.

Handig om te weten:
– De workshop begint om 15.30 uur
– Het kost € 10,00 per persoon. Dit bedrag dien je vrijdag 1 maart contant te betalen
– Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar is de hulp van een volwassene noodzakelijk
– Ben je 7 jaar of ouder, dan is een volwassenen van harte welkom, maar niet direct nodig
– Je neemt na afloop je eigen boomhut mee naar huis.
– Er is plek voor 10 kinderen, dus wees er snel bij!