Activiteiten

We houden je hier op de hoogte van geplande activiteiten. Volg ons op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws rondom activiteiten.

Vrijdagmiddag voorleesmiddag! Iedere vrijdagmiddag om 15.30 uur hebben we een voorleesmiddag. Schuif gerust aan, iedereen is welkom. Toegang is gratis!

Donderdagavond 12 september - Mindfulnessavond met de Mindfulfactory

De Mindful factory vertelt over hun prachtige product: De Aandachtvangers. Mooie kaarten met simpele, niet-zweverige mindfulnessopdrachten voor thuis en op school. De enthousiaste dames leggen op deze tweede mindfulavond uit hoe je De Aandachtvangers kan gebruiken.

Wij laten je meerdere boeken zien die je in kan zetten om over gevoelens te praten met je kind of boeken die het opvoeden net iets makkelijker maken.

Natuurlijk is er taart en koffie en kan je in alle rust snuffelen in de winkel.

Meld je hier aan!

 

Vrijdag 13 september - Schrijfworkshop Jonne Kramer voor 9 plus!

Jonne Kramer schreef het prachtige boek “Het raadsel van de zee” dat in juni uitkwam. Wij zijn heel erg fan van dit boek dat gaat over Ravian. Ravian woont aan zee. Zijn vader vaart op zee en hij komt altijd thuis met zijn verjaardag, maar dit jaar ineens niet. Hij gaat op zoek naar zijn vader, maar komt op een vervloekt schip terecht. Hoe komt hij hier af en vindt hij ooit zijn vader weer?

Jonne Kramer geeft bij ons in de winkel een schrijfworkshop! Hoe tof is dat! Op vrijdagmiddag 13 september om 15.00 uur en duurt anderhalf uur. Het is geschikt voor creatieve kinderen van 9 jaar of ouder.

Om mee te kunnen doen moet je je wel inschrijven. De entree is €18,-. Je krijgt hiervoor het boek (gesigneerd door Jonne natuurlijk!), wat drinken en wat lekkers. Inschrijven kan hier in de webshop!

Dinsdag 17 september - workshop 'Ik ben 9'

Maureen van Puur-eigen is ‘Ik ben 9’-specialist en geeft een workshop aan ouders, leerkrachten en anderen die met kinderen in die leeftijdscategorie werken. De negenjaarsfase is een onbekende fase, die wel veel impact heeft op kinderen (en ouders). Tijdens deze workshop geeft Maureen handvatten hoe hiermee om te gaan, er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en je kan natuurlijk lekker rond kijken bij Meester Mokka. Meer weten of inschrijven, kijk dan hier!

Woensdag 2 oktober - Kinderboekenweek 2019 - de burgemeester leest voor!

Hiep hiep hoera! Na het succes van vorig jaar komt dé burgemeester, Mark Boumans, ook dit jaar voorlezen in de Kinderboekenweek. Hij opent om 15.00 uur hiermee de Kinderboekenweek 2019 met het thema ‘Reis je mee?’

Zaterdag 5 oktober - Kinderboekenweek 2019 - schrijfster Ilona de Lange op bezoek (Miljonairskind)

Een nieuw boek: Miljonairskind! De schrijfster van dit boek komt op zaterdag 5 oktober bij ons op bezoek. Haar bezoek valt middenin de Kinderboekenweek. Dubbel feest dus!

15.30-16.30 uur

Dinsdag 8 oktober - Kinderboekenweek 2019 - Versier je loopfiets/driewieler/fiets

Het is Kinderboekenweek! Het thema van Kinderboekenweek 2019 is Reis je mee? En hoe reis jij het liefst? Met je loopfiets? Step? Fiets? Je kan samen met papa/mama/opa/oma je fiets komen versieren en komen luisteren een leuk voorleesverhaal over een fiets, auto of trein. We starten om 10.30 uur met lezen en gaan daarna versieren.

Vrijdag 11 oktober - Kinderboekenweek 2019 - Maak je eigen raceauto

Hoe tof is het om je eigen raceauto in elkaar te knutselen en te testen bij ons in de winkel? Met behulp van materialen van Pakje Plezier maak je een unieke raceauto, geen een auto is hetzelfde.

Schrijf je binnenkort in, zodat je zeker bent van een plaats. Houd ons in de gaten!

Kosten: 7,50

Starttijd 15.30 uur

 

Zaterdag 12 oktober - Kinderboekenweek 2019 - Maak je eigen raceauto

Hoe tof is het om je eigen raceauto in elkaar te knutselen en te testen bij ons in de winkel? Met behulp van materialen van Pakje Plezier maak je een unieke raceauto, geen een auto is hetzelfde.

Schrijf je binnenkort in, zodat je zeker bent van een plaats. Houd ons in de gaten!

Kosten: 7,50

Starttijd 14.30 uur