Aanmelding Mindfulavond

[vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”5%” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Mindfulavond bij Meester Mokka in samenwerking met De Mindfulfactory

Ben je al bekend met De Aandachtvangers van De Mindfulfactory? Het zijn kaarten met daarop inspirerende teksten en ook nog eens hip vormgegeven. Iedere kaart laat een stukje mindfulness aan bod komen om samen met je kind(eren) toe te passen. Totaal niet zweverig, maar wel heel efficiënt.

Ben je zelf toe aan een ontspannen avond en wil je meer informatie over mindfulness? Kom dan naar onze mindfulavond op dinsdag 25 juni. De dames van De Mindfulfactory leggen uit wat mindfulness is en wat je thuis of op school met de kaarten kan doen. Wij laten boeken zien die te maken hebben met mindfulness, maar ook andere boeken die opvoeden soms net iets makkelijker kunnen maken.

Wij zorgen voor een kop koffie/ thee bij binnenkomst en je krijgt daar natuurlijk wat lekkers bij, zoals je van Meester Mokka gewend bent! Deze avond kan je natuurlijk in alle rust snuffelen in onze winkel en er is een leuke aanbieding van De Mindfulfactory.

Oftewel: een relaxt avondje voor jezelf, waar je je gezin of je klas uiteindelijk heel gelukkig mee kan maken!

Inloop met koffie/thee en wat lekkers om 19.30 uur. We starten om 20.00 uur met ons verhaal.

Schrijf je hieronder in, er is een beperkt aantal plaatsen. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, laat het ons dan op tijd weten. Misschien is er iemand anders heel blij met jouw plekje!

Ja, je mag mijn gegevens gebruiken voor deze activiteit. Zie onze Privacy Policy.

    
     
   
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]