Waarom Meester Mokka?

Heel veel kinderboeken

Vrolijke kado's

Verse koffie

Huisgemaakte taarten

Zoek een boek

Zoek naar een boek
Generic filters
In de categorie
Voor de leeftijd

Uitverkoop

Hieronder staan kinderboeken en/of cadeaus met een aanbiedingsprijs uit onze webshop!

Activiteiten

Hieronder staan een aantal van onze activiteiten. Volg ons op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws rondom activiteiten.

Lezen met de voorleeshond

Nelleke (van Binden – coachen met hond) komt langs met een voorleeshond op vrijdag 9 december, om 15.30 uur. Feest!Nelleke zal voorlezen, jij mag ook de hond voorlezen en natuurlijk lekker aaien en knuffelen. Geschikt voor 4 tot 12 jaar. Inschrijven is niet nodig.

Reacties uitgeschakeld voor Lezen met de voorleeshond

Inspiratie-avond Nationale Voorleesdagen met Levina van Teunenbroek

Bibliotheek West-Achterhoek en Kinderboekwinkel Meester Mokka organiseren op donderdag 19 januari een inspiratieavond als voorbereiding op de Nationale Voorleesdagen. Hoofdgast van de avond: Levina van Teunenbroek. Wat kan je van deze avond verwachten?De prentenboeken top tien wordt door ons gepresenteerd én Levina van Teunenbroek komt vertellen over haar geweldige prentenboekenserie van de Ridder zonder billen. … Lees meer…

Reacties uitgeschakeld voor Inspiratie-avond Nationale Voorleesdagen met Levina van Teunenbroek

Ondertussen op Instagram

Error validating access token: Session has expired on Monday, 21-Nov-22 02:37:00 PST. The current time is Friday, 09-Dec-22 10:28:32 PST.

Wie zijn wij?

Wij zijn Josien en Lotte. Lotte en Josien. Twee vrolijke, eigenwijze, creatieve, eigengereide dames uit één nest. Twee zussen die allebei tot de zomer van 2018 in het onderwijs werkzaam waren. Twee juffen die gemaakt waren om les te geven, maar die een droom hadden. Deze droom bleef vooral op de achtergrond. Het onderwijs bleef een passie, maar toch bleef het kriebelen.

We hebben allebei drie kinderen en we zijn dol op (voor)lezen, slingers, kleuren, theeleuten, koffiedrinken, taarten bakken en gezelligheid. Maar bovenal: we hebben een droom, een gemeenschappelijke droom: een kinderboekwinkel met koffiecafé. Deze droom werd meestal verslagen door de spreekwoordelijke beren op de weg. Op een dag werd de droom sterker dan de beren. Beren zijn er altijd, zeker als we van de gebaande paden afwijken.

December 2017 was Meester Mokka daar. Eerst vooral in ons hoofd. Soms mooier dan de realiteit aankon. Hoe meer we erover praatten met elkaar en met anderen, hoe realistischer Meester Mokka werd.

In de zomer van 2018 kregen we de sleutel van ons pand en hebben we veel geklust. Op zaterdag 27 september 2018 is Meester Mokka geopend door onze kinderen. Vanaf 2 oktober 2018 waren we voor iedereen open. Precies op tijd voor de Kinderboekenweek.

Zussen - Lotte & Josien

Openingstijden

Extra koopavonden:
 • 25 november
 • 2 december
 • 9 december
 • 16 december
 • 23 december
 • Maandag Gesloten
 • Dinsdag 09:30 - 17:30
 • Woensdag 09:30 - 17:30
 • Donderdag 09:30 - 17:30
 • Vrijdag 09:30 - 17:30
 • Zaterdag 09:30 - 17:00
 • Zondag Laatste zondag van de maand

Video's

Adresgegevens

Meester Mokka
Boliestraat 23
7001 BA Doetinchem

0314-642872

Stuur een berichtje

×