Naast kinderboeken en kado’s kan je bij Meester Mokka ook terecht voor lekkere koffie of een stuk taart. We hebben ook kindercappuccino, diverse (biologische sapjes), chocolademelk en frisdrank. Voor kleintjes hebben wij ook een soepstengel, doosje rozijntjes of een stuk fruit. We verkopen ook ijs van Nice. IJs van echt fruit, in plaats van vruchtenconcentraat.

Vanzelfsprekend kan je bij ons ook andere dranken bestellen, zie de drankenkaart.

Koffie van Izzy

Onze koffie kopen we bij in bij Izzy. Zij hebben lang gezocht naar de beste bonen en gelukkig hebben ze iets (h)eerlijks gevonden. De boeren die deze bonen verbouwen worden eerlijk betaald en daarnaast steunt Izzy met de opbrengst van de bonen een meisje dat leeft in een koffiegebied.

Thee van Emma

We willen naast heerlijke koffie ook graag de beste thee aanbieden. We hebben thee van Emma Thee. Verse, verrassende smaken zoals gemberthee met rode peper, rooibos sinaasappel, maar ook bekendere smaken zoals earl grey.

Taart van Van Madeleine

We bakken zelf af en toe een taartje of wat koeken, maar het grootste deel van de taart wordt gemaakt door bakker Sanneke van Van Madeleine. Sanneke bakt op ook bestelling, bijvoorbeeld voor een verjaardag of een bruiloft. Voor ons bakt ze van alles. De ene week een chocoladetulband, de andere week weer mokkamuffins. De favorieten van onze klanten zijn toch wel appelkruimeltaart en worteltjescake met roomkaas.
We hebben ook altijd glutenvrije kokosbollen!